Vinstue

Nerd's

NerD’s Vinstue

Restaurant NerD er blevet en af Frederikshavns klassikere. Med vores unikke beliggenhed i byens marina får du en formidabel, maritim udsigt over et charmerende havnemiljø, hvor der bliver serveret lækkerier hele året.

Vores elegante vinstue med runde borde og komfortable og magelige stole danner rammen om fremragende og helstøbte smagsoplevelser.

NerD’s Vinstue er den perfekte ramme for selskaber, der ønsker at blive forkælet med en raffineret smagsrejse i vores tasting-menuer. Køkkenchefen leger frit i et smagsunivers med nyfortolkninger af gamle kendinge og med helt nye retter inspireret af det nordiske, det franske og det asiatiske køkken.

Du får ærlig mad, gode råvarer, exceptionelle smagsoplevelser og vine, der komplementerer den intense atmosfære, der emmer af maritim hygge. En aften i vinstuen er en ekstraordinær oplevelse, fuld af kreativitet og serviceret af jeres personlige tjener.

Læn dig tilbage, tag en dyb indånding, og lad havnens dæmpede lyde danne baggrund for smagsfriske serveringer i NerD-universet.

Firmafrokoster og forretningsmøder

NerD’s Vinstue er også velegnet til firmafrokoster og forretningsmøder, hvor I disponerer over jeres eget lokale. For specielle ønsker – kontakt os venligst

Har du spørgsmål?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​Felter markeret med * skal udfyldes.