Selskaber

Hold fest hele året hos Restaurant Nerd

Din fest i maritime rammer

Skal du holde firmafest, eller have familien med til fødselsdag – der er mange måder at feste på. På NerD går vi langt for at skræddersy festen specielt til dig.

Vi er et stenkast fra vandet, og I får den smukkeste udsigt til Kattegat, vuggende master fra sejlbådene og den stille summen fra det hyggelige liv på havnepromenaden. På lune dage kan vores store udendørs terrasse, der ligger i umiddelbar forlængelse af restaurantens lokaler, tages i brug.

Vi er dygtige til at holde fester og kræser for alle detaljer. Vores lokaler er nyindrettede med et internationalt islæt. De bliver endnu flottere, når bordpynt, dekorationer og lys forvandler stedet til din personlige fest. Vi sørger for det hele og sikrer, at der er en rød tråd igennem hele dit arrangement.

Sammensæt menuen med vores dygtige team

Du er i kompetente hænder, når vi sammen planlægger menuen, der tager udgangspunkt i vores univers af tasting-menuer. Vi tilpasser retter og smage til dine ønsker, så dagens fest bliver en mundfuld af velsmag.

Den rigtige vin

En god middag kræver den rigtige vin. Vi sætter vinen, der komplementerer den gode smag. Fra første lette aperitif, der byder dine gæster velkommen, til de dybere smagsnoter, der komplementerer de valgte retter.

Vores vinkort er velassorteret, og vi kan opfylde de fleste ønsker.

Skal vi holde din fest?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste arrangement. Du kan ringe til os på tlf.:  33 21 88 88 eller skrive til os på e-mail kontakt@restaurant-nerd.dk

Har du spørgsmål?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​Felter markeret med * skal udfyldes.