Om os

HELÅRS RESTAURANT VED VANDET

Velkommen til NerD

Vores hyggelige restaurant ligger unikt placeret i Frederikshavn Marina med en betagende udsigt over Kattegat. Restauranten er indrettet i et smagfuldt nordisk design med fritstående, rustikke borde og behagelige stole.

Tag en pause fra hverdagen, læn dig tilbage, og nyd et godt måltid. Uanset om du skal have en hurtig frokost eller hygge med familien over et lækkert måltid mad, er vi klar til at give dig en god oplevelse.

Vores kokke laver maden fra bunden og leger innovativt med sæsonens råvarer, lokale friske fisk, skaldyr og fremragende kød. Vi leverer en komplet oplevelse, der forkæler dine smagsløg med retter, der læner sig op ad det nordiske og det franske køkken. Du kan nyde alt fra en let frokost til en aften med en helstøbt gourmetoplevelse med nøje udvalgte vine, der komplementerer maden.

Vi byder dig velkommen i en personlig og uformel atmosfære.​

Har du spørgsmål?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​Felter markeret med * skal udfyldes.


Visioner og drømme​

NerD er en vision og en drøm for det innovative par Anne Sofie Als og Christopher Møgelbjerg, der har udviklet konceptet. De deler passionen for at skabe en restaurant, der sætter tidens tendens med fokus på helstøbte oplevelser. De kender og taler med deres leverandører og finder de bedste råvarer og vine, der understøtter deres dybfølte kærlighed for råvarer, æstetik og detaljer. Det er fundamentet for NerD.​