Fra kl. 12.00 – 17.00
Creme fraiche, skalotteløg og purløg
Persilleemulsjon og karse
Med pisket smør
Håndpillede rejer, fennikelsalat og dild, friske urter og tomatolie
Kyllingconfit, sprød bacon og ceasardressing Revet thybo, crouton og persilleemulsjon
Ristede solsikkekerner, blomkålscreme, karse og sauce vierge
Estragon, purløg, skalotteløg og hjemmelavet tatardressing
Jordskokkechips, frisee og syltede rødløg
* Kokken anbefaler Pommes Frites til retten
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing Hvide asparges, agurk, tomat, rogn og nybagt brød
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker, tomat confit, syltede agurker samt chili-emulsjon og bbq-sauce
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker 2 slags løg og hjemmelavet sovs
Med dip
Syltede rabarber og karameliseret chokolade
fra kl. 17.00
Creme fraiche, skalotteløg og purløg
Persilleemulsjon og karse
Med pisket smør
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Rugcrisp, agurk, ørredrogn og peberrod-dildsauce
Jomfruhummer, tomat og fennikelsalat
Citrus hollandaise, vagtelæg fra Gærum og friske urter
Friske urter, tatarsauce og syltede rødløg
Brunet blomkålspure, granatæble og smørstegte blomkålsbuketter, Beurre noisette med kapers, skalotteløk og persille
Urte og hvidløgsmør, citron og friske urter, Smørstegt brød
Jordskokker og sæsonens kålvækster, Cremet kyllingesauce med morkel og ramsløg
Sæsonens grønsager, dehydreret tomat og bagt hvidløg, Karl johan og grøn pebersauce
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing, hvide asparges, agurk, tomat, rogn og nybagt brød
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker, tomat confit, syltede agurker og chili-emulsjon og bbq-sauce
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder, agurker, 2 slags løg og hjemmelavet sovs
Med dip
Jordbær fra Jensen Jordbær
Salt karamel og crumble
Syltede pærer og smørstegte croutoner
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Jomfruhummer, tomat og fennikelsalat
Jordskokker og sæsonens kålvækster hertil cremet kyllingesauce med morkel og ramsløg
Hvid chokolade og hindbær
kr. 365,-
Rugcrisp, agurk, ørredrogn og peberrod-dildsauce
Jomfruhummer, tomat og fennikelsalat
Brunet blomkålspure, granatæble og smørstegte blomkålsbuketter, beurre noisette med kapers, skalotteløg og persille
Jordskokker og sæsonens kålvækster hertil cremet kyllingesauce med morkel og ramsløg
Hvid chokolade og hindbær
kr. 585,-
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
2 cl. / 4 cl.
Mango – Lemon – Gin
Brombær – Citron - Gin
Aperol – Dansk Vand – Mousserende
Lime – Ginger Beer – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Passion – Lime – Sprite - Vodka
Agurk – Citron – Dansk Vand - Gin
Kahlua – Espresso – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Cola, Cola Zero, Sprite, Schweppes Lemon, Squash 0,25L
By Tuxen Brewing Co. Citron, Hyldeblomst, Rabarber 0,33L
Waseen Still & Sparkling
Postevandets enkelthed og
flaskevandets rene smag
serveres filtreret og
duggende koldt i flasker
med eller uden brus.
Glas vand m/u brus
Flaske vand m/u brus
0,25L / 0,50L
0,25L / 0,40L
0,33 L
0,33 L
2 cl. / 4 cl.
Vores gæster skal forkæles, hver gang de nyder en kop kaffe! Vi bruger kun 100% friskristede kaffebønner fra risteriet Kaffe Lars. Det gør vi, så vores gæster altid får den bedste smagsoplevelse, når vi brygger en kop kaffe eller espresso.
Vi anvender:
Espresso
Espresso Classico er lavet efter ægte italienske traditioner. Den er ristet en smule mørkere. Frembringer en fyldig smag med kraftig eftersmag og en lækker crema. Espressoen er en blanding af Brasilien, Colombia og Uganda.
Filter
Colombia Supremo er en klassisk højlandskaffe fra Andesbjergene. De modne bær bliver håndplukket og vasket. En kaffe med klassiske noter af modne appelsiner og chokolade.
Kom og besøg vores helårsrestaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.
CVR: 39572621
© 2023 | Restaurant NerD