Fra kl. 12.00 – 17.00
4 stk.
Persilleemulsjon & karse - 4 stk.
Med pisket smør.
4 stk.
Rugbrød, grovbrød og pisket smør.
Hjemmesyltede sild med portvin og aquavit, toppet med kapers, rødløg og karrysalat med æg og purløg.
Håndpillede rejer med hjemmelavet citron-mayonaise, citron og dild.
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, citron og tyttebær.
Andebryst serveret med hjemmelavet rødkål, æbler og svesker samt skysauce.
Langtidsstegt svinebryst serveret med bagte hvidløg, spidskål og bacon.
Samlet pris pr. person
259,-
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker Tomat confit, chili-emusjon og bbq-sauce.
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker, 2 slags løg og hjemmelavet sovs.
Med dip.
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing Hvide asparges, agurk, tomat, citron perler og nybagt brød.
Håndpillede rejer, fennikelsalat og dild, friske urter og tomatolie.
Kyllingconfit, sprød bacon og ceasardressing Revet thybo, crouton og persilleemulsjon.
Med pommes frites og remoulade.
Med pommes frites og ketchup
Kirsebær og hasselnødder.
Krystalliseret hvid chokolade og salt karamel.
fra kl. 17.00
4 stk.
4 stk.
4 stk.
4 stk.
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing Hvide asparges, agurk, tomat, citron perler og nybagt brød.
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker Tomat confit, chili-emusjon og bbq-sauce.
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker 2 slags løg og hjemmelavet sovs.
Med dip.
Med pommes frites og remoulade.
Med pommes frites og ketchup.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Røgede muslinger, dild, ørredrogn og rodfrugter.
Sprød rug, marineret hjertesalat og sesam
Agurk, peberrod og rug.
Hasselnødder, trøffelmayo og svampekroket.
Sæsonens garniture med grøn pebersauce og kartofler.
Grillet brød, citron, bagt hvidløg og spæde salater.
Trøffelmos, spidskål med bacon og syltede sennepsfrø.
Dehydreret rødbede, pastinak og granatæble Andesauce med rødbede.
Kirsebær og hasselnødder.
Krystalliseret hvid chokolade og salt karamel.
Smørstegt brød og syltede pærer.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Agurk, peberrod og rug.
Dehydreret rødbede, pastinak og granatæble Andesauce med rødbede.
Kirsebær og hasselnødder.
Menu pris 385,-
Corte Majoli, Veneto, Italien
Descombes, syd-vest Frankrig
Quinta de La Rosa, Douro, Portugal
Vinmenu pris 325,-
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Agurk, peberrod og rug.
Røgede muslinger, dild, ørredrogn og rodfrugter.
Trøffelmos, spidskål med bacon og syltede sennepsfrø
Dehydreret rødbede, pastinak og granatæble Andesauce med rødbede.
Kirsebær og hasselnødder.
Menu pris 545,-
Corte Majoli, Veneto, Italien
Herencia Altes, Terra Alta, Spanien
Badet Clement, Frankrig
Descombes, syd-vest Frankrig
Quinta de La Rosa, Douro, Portugal
Vinmenu pris 525,-
Menuen består af:
Køkkenchefens 4 udvalgte snacks.
5 retter inkl. vinmenu
Kaffe & petit four
Agurk, peberrod og rug.
Røgede muslinger, dild, ørredrogn og rodfrugter.
Trøffelmos, spidskål med bacon og syltede sennepsfrø.
Dehydreret rødbede, pastinak, granatæble og andesauce med rødbede.
Kirsebær og hasselnødder.
Samlet pris 1195,-
Corte Majoli, Veneto, Italien
Herencia Altes, Terra Alta, Spanien
Badet Clement, Frankrig
Descombes, syd-vest Frankrig
Quinta de La Rosa, Douro, Portugal
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
2 cl. / 4 cl.
Mango – Lemon – Gin
Brombær – Citron - Gin
Aperol – Dansk Vand – Mousserende
Lime – Ginger Beer – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Passion – Lime – Sprite - Vodka
Agurk – Citron – Dansk Vand - Gin
Kahlua – Espresso – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Cola, Cola Zero, Sprite, Schweppes Lemon, Squash 0,25L
By Tuxen Brewing Co. Citron, Hyldeblomst, Rabarber 0,33L
Waseen Still & Sparkling
Postevandets enkelthed og
flaskevandets rene smag
serveres filtreret og
duggende koldt i flasker
med eller uden brus.
Glas vand m/u brus
Flaske vand m/u brus
0,25L / 0,50L
0,25L / 0,40L
0,33 L
0,33 L
2 cl. / 4 cl.
Vores gæster skal forkæles, hver gang de nyder en kop kaffe! Vi bruger kun 100% friskristede kaffebønner fra risteriet Kaffe Lars. Det gør vi, så vores gæster altid får den bedste smagsoplevelse, når vi brygger en kop kaffe eller espresso.
Vi anvender:
Espresso
Espresso Classico er lavet efter ægte italienske traditioner. Den er ristet en smule mørkere. Frembringer en fyldig smag med kraftig eftersmag og en lækker crema. Espressoen er en blanding af Brasilien, Colombia og Uganda.
Filter
Colombia Supremo er en klassisk højlandskaffe fra Andesbjergene. De modne bær bliver håndplukket og vasket. En kaffe med klassiske noter af modne appelsiner og chokolade.
Kom og besøg vores helårsrestaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.
CVR: 39572621
© 2023 | Restaurant NerD