Fra kl. 12.00 – 17.00
Creme fraiche, skalotteløg og purløg
Persilleemulsjon og karse
Med pisket smør
Håndpillede rejer, fennikelsalat og dild, friske urter og tomatolie
Kyllingconfit, sprød bacon og ceasardressing Revet thybo, crouton og persilleemulsjon
Ristede solsikkekerner, blomkålscreme, karse og sauce vierge
Estragon, purløg, skalotteløg og hjemmelavet tatardressing
Jordskokkechips, frisee og syltede rødløg
* Kokken anbefaler Pommes Frites til retten
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing Hvide asparges, agurk, tomat, rogn og nybagt brød
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker, tomat confit, syltede agurker samt chili-emulsjon og bbq-sauce
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker 2 slags løg og hjemmelavet sovs
Med dip
Syltede rabarber og karameliseret chokolade
fra kl. 17.00
4 stk.
4 stk.
4 stk.
4 stk.
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing Hvide asparges, agurk, tomat, citron perler og nybagt brød.
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker Tomat confit, chili-emusjon og bbq-sauce.
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker 2 slags løg og hjemmelavet sovs.
Med dip.
Med pommes frites og remoulade.
Med pommes frites og ketchup.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Kantareller, majs, bacon og croutoner.
Sprød rug, marineret hjertesalat og sesam.
Friskost, ørredrogn og stikkelsbær.
Hasselnødder, trøffelmayo og svampekroket.
Sæsonens garniture med grøn pebersauce og kartofler.
Grillet brød, citron, bagt hvidløg og spæde salater.
Porre, ærter og skaldyrssmør.
Kålvækster, jordskokker, røde perleløg, og sauce aigre boux.
Hvid chokolade og hasselnødder.
Salt karamel og crumble.
Smørstegt brød og syltede pærer.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Kantareller, majs, bacon og croutoner.
Kålvækster, jordskokker, røde perleløg, og sursød løg sauce.
Hvid chokolade og hasselnødder.
Menu pris 365,-
Sprød rug, marineret hjertesalat og sesam.
Kantareller, majs, bacon og croutoner.
Porre, ærter og skaldyrssmør.
Kålvækster, jordskokker, røde perleløg, og sursød løg sauce.
Hvid chokolade og hasselnødder.
Menu pris 545,-
Grüner Veltliner Gärtling, Kremstal, Niederösterreich, Østrig.
Bolgheri, Toscana, Italien.
Sauternes, Bordeaux, Frankrig.
Vinmenu pris 325,-
Reisling Johanneshof Trocken, Pfalz, Tyskland.
Grüner Veltliner Gärtling, Kremstal, Niederösterreich, Østrig.
Cote de Beaune, Bourgogne, Frankrig.
Bolgheri, Toscana, Italien.
Sauternes, Bordeaux, Frankrig.
Vinmenu pris 525,-
Menuen består af:
Køkkenchefens 4 udvalgte snacks.
5 retter inkl. vinmenu
Kaffe & petit four
Sprød rug, marineret hjertesalat og sesam.
Kantareller, majs, bacon og croutoner.
Porre, ærter og skaldyrssmør.
Kålvækster, jordskokker, røde perleløg, og sauce aigre boux.
Hvid chokolade og hasselnødder.
Samlet pris 1195,-
Reisling Johanneshof Trocken, Pfalz, Tyskland.
Grüner Veltliner Gärtling, Kremstal, Niederösterreich, Østrig.
Cote de Beaune, Bourgogne, Frankrig.
Bolgheri, Toscana, Italien.
Sauternes, Bordeaux, Frankrig.
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
2 cl. / 4 cl.
Mango – Lemon – Gin
Brombær – Citron - Gin
Aperol – Dansk Vand – Mousserende
Lime – Ginger Beer – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Passion – Lime – Sprite - Vodka
Agurk – Citron – Dansk Vand - Gin
Kahlua – Espresso – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Cola, Cola Zero, Sprite, Schweppes Lemon, Squash 0,25L
By Tuxen Brewing Co. Citron, Hyldeblomst, Rabarber 0,33L
Waseen Still & Sparkling
Postevandets enkelthed og
flaskevandets rene smag
serveres filtreret og
duggende koldt i flasker
med eller uden brus.
Glas vand m/u brus
Flaske vand m/u brus
0,25L / 0,50L
0,25L / 0,40L
0,33 L
0,33 L
2 cl. / 4 cl.
Vores gæster skal forkæles, hver gang de nyder en kop kaffe! Vi bruger kun 100% friskristede kaffebønner fra risteriet Kaffe Lars. Det gør vi, så vores gæster altid får den bedste smagsoplevelse, når vi brygger en kop kaffe eller espresso.
Vi anvender:
Espresso
Espresso Classico er lavet efter ægte italienske traditioner. Den er ristet en smule mørkere. Frembringer en fyldig smag med kraftig eftersmag og en lækker crema. Espressoen er en blanding af Brasilien, Colombia og Uganda.
Filter
Colombia Supremo er en klassisk højlandskaffe fra Andesbjergene. De modne bær bliver håndplukket og vasket. En kaffe med klassiske noter af modne appelsiner og chokolade.
Kom og besøg vores helårsrestaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.
CVR: 39572621
© 2023 | Restaurant NerD