*Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i menuerne.
Fra kl. 12.00 – 17.00
Med pisket smør.
4 stk.
4 stk.
Persilleemulsjon & karse - 4 stk.
4 stk.
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing, hvide asparges, agurk, tomat, citron perler og nybagt brød.
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker tomat confit, chili-emulsjon og bbq-sauce.
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker, 2 slags løg og hjemmelavet sovs.
Med dip.
Rugbrød, grovbrød og pisket smør.
Håndpillede rejer med hjemmelavet aioli, citron og dild.
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade, syltede tyttebær og citron.
Hønsesalat med svampe, hvide asparges, bacon og purløg.
Pandestegt torsk.
Blomkålscreme, stegte blomkålsbuketter og brunet smør-sauce.
Langtidsstegt svinebryst.
Jordskok, bagte tomater og løgsauce.
Samlet pris pr. person
275,-
Blodappelsin og karamel.
Kirsebær og hasselnødder.
Smørstegt brød og syltede pærer.
Med pommes frites og remoulade.
Med pommes frites og ketchup.
*Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i menuerne.
fra kl. 17.00
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Med pisket smør.
4 stk.
4 stk.
Persilleemulsjon & karse - 4 stk.
4 stk.
Fiskefileter, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing, hvide asparges, agurk, tomat, citron perler og nybagt brød.
Cheddar, sprød bacon og syltede agurker tomat confit, chili-emulsjon og bbq-sauce.
Hjemmelavet remoulade, syltede rødbeder og agurker, 2 slags løg og hjemmelavet sovs.
Med dip.
Hellefisk, porre og jomfruhummer.
Æble, ørredrogn og peberrod.
Peberrod, agurk og dild.
Hasselnødder, trøffelmayo og svampekroket.
Sæsonens garniture med grøn pebersauce og kartofler.
Grillet brød, citron, bagt hvidløg og spæde salater.
Blomkål, granatæble og beurre noisette.
Trøffelmos, røde perleløg, salvie og Skalotteløgsauce.
Blodappelsin og karamel.
Kirsebær og hasselnødder.
Smørstegt brød og syltede pærer.
Med pommes frites og remoulade.
Med pommes frites og ketchup.
*Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i menuerne.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Hellefisk, porre og jomfruhummer.
Trøffelmos, røde perleløg, salvie og Skalotteløgsauce.
Blodappelsin og karamel.
Menu pris 385,-
Freiherr Von Göler, Baden, Tyskland.
Grenache Generation, Languedoc, Frankrig.
Vinmenu pris 325,-
*Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i menuerne.
En god start?
Gin Hass eller 1 glas mousserende vin kr. 75,–
Bobler & Snacks kr. 150,–
Æble, ørredrogn og peberrod.
Hellefisk, porre og jomfruhummer.
Blomkål, granatæble og beurre noisette.
Trøffelmos, røde perleløg, salvie og Skalotteløgsauce.
Blodappelsin og karamel.
Menu pris 545,-
Freiherr Von Göler, Baden, Tyskland.
Villa Mansay, Languedoc-Roussilon, Frankrig.
Chardonnay-Viognier, Languedoc-Roussilon, Frankrig.
Languedoc, Frankrig.
Sauternes, Bordeaux, Frankrig.
Vinmenu pris 525,-
*Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i menuerne.
Store NerD er en helaften på NerD, hvor du får den komplette madoplevelse.
Glæd dig til ren forkælelse af smagsløgene med lækre retter og nøje udvalgte vine.
Du oplever en smagfuld aften med kærlighed for råvarer, æstetik og detaljer, der giver den komplette smagsoplevelse.
Menuen består af:
Køkkenchefens 4 udvalgte snacks
5 retter inkl. Vinmenu
Æble, ørredrogn og peberrod.
Hellefisk, porre og jomfruhummer.
Blomkål, granatæble og beurre noisette.
Trøffelmos, røde perleløg, salvie og Skalotteløgsauce.
Blodappelsin og karamel.
Sluttes af med Kaffe & Petit Four
Samlet pris 1195,-
(Skal vælges af hele bordet)
Freiherr Von Göler, Baden, Tyskland.
Villa Mansay, Languedoc-Roussilon, Frankrig.
Chardonnay-Viognier, Languedoc-Roussilon, Frankrig.
Languedoc, Frankrig.
Sauternes, Bordeaux, Frankrig.
Sluttes af med Kaffe & Petit Four
Samlet pris 1195,-
(Skal vælges af hele bordet)
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
Flaske / Glas
2 cl. / 4 cl.
Mango – Lemon – Gin
Brombær – Citron - Gin
Aperol – Dansk Vand – Mousserende
Lime – Ginger Beer – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Passion – Lime – Sprite - Vodka
Agurk – Citron – Dansk Vand - Gin
Kahlua – Espresso – Vodka
m. Fever-Tree Mediterranean
Cola, Cola Zero, Sprite, Schweppes Lemon, Squash 0,25L
By Tuxen Brewing Co. Citron, Hyldeblomst, Rabarber 0,33L
Waseen Still & Sparkling
Postevandets enkelthed og
flaskevandets rene smag
serveres filtreret og
duggende koldt i flasker
med eller uden brus.
Glas vand m/u brus
Flaske vand m/u brus
0,25L / 0,50L
0,25L / 0,40L
0,33 L
0,33 L
2 cl. / 4 cl.
Vores gæster skal forkæles, hver gang de nyder en kop kaffe! Vi bruger kun 100% friskristede kaffebønner fra risteriet Kaffe Lars. Det gør vi, så vores gæster altid får den bedste smagsoplevelse, når vi brygger en kop kaffe eller espresso.
Vi anvender:
Espresso
Espresso Classico er lavet efter ægte italienske traditioner. Den er ristet en smule mørkere. Frembringer en fyldig smag med kraftig eftersmag og en lækker crema. Espressoen er en blanding af Brasilien, Colombia og Uganda.
Filter
Colombia Supremo er en klassisk højlandskaffe fra Andesbjergene. De modne bær bliver håndplukket og vasket. En kaffe med klassiske noter af modne appelsiner og chokolade.
Kom og besøg vores helårsrestaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.
CVR: 39572621
© 2023 | Restaurant NerD