NerD​'s

Vinstue

Restaurant NerD er blevet en af Frederikshavns klassikere. Med vores unikke beliggenhed i byens marina får du formidabel, maritim udsigt over et charmerende havnemiljø.

Vores nyetablerede vinstue med runde borde, komfortable og elegante stole danner rammen om fremragende og helstøbte smagsoplevelser.

NerD's Vinstue er den perfekte ramme for selskaber, der ønsker at blive forkælet med en elegant kombineret smagsrejse i vores tasting-menuer. I vores tasting-univers leger køkkenchefen frit med fortolkninger af gamle kendinge og med helt nye retter og eksperimenter.​

Du får ærlig mad, gode råvarer, exceptionelle smagsoplevelser og vine, der komplementerer den intense atmosfære, der emmer af maritim hygge. En aften i vinstuen er en ekstraordinær oplevelse, fuld af kreativitet og serviceret af jeres personlige tjener.

Læn dig tilbage, tag en dyb indånding og lad havnens dæmpede lyde danne baggrund for smagsfriske serveringer i NerD-universet.​

Firmafrokoster og forretningsmøder

NerD's Vinstue er også velegnet til firmafrokoster og forretningsmøder, hvor I disponerer over jeres eget lokale. For specielle ønsker - Kontakt os venligst.

Det siger vores gæster

​Fik en helt fantastisk 3-retters på NERD her til aften. Alt var veltilberedt med lækre smagssammensætninger! God vin og god service.


Rikke W.

Vi ringede for at høre om vi kunne hente 2 stjerne skud. 15 minutter senere var de færdige, vi tog dem med hjem og de smagte fantastisk


Gitte J.

Kom og besøg vores restaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.

Kontaktoplysninger

NerD ApS

Søsportsvej 12, 9900 Frederikshavn

Find vej

Åbningstider​  

Mandag - Tirsdag

Onsdag - Torsdag

Fredag - Lørdag

Søndag

ÅBEN ALLE DAGE I PÅSKEN

(fra d. 6/4 til og med d. 10/4)

qr nerd

​1700 - 21.00

17.00 - 21:00

12:00 - 22:00

12:00 - 21:00

12:00 - 21:00

Så send dem til os!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt