NerD​'s

Din fest i maritime rammer

Skal du holde firmafest, konfirmation eller have familien med til fødselsdag – der er mange måder at feste på. På NerD går vi langt for at skræddersy festen specielt til dig.

Vi er et stenkast fra vandet, og I får den smukkeste udsigt til Kattegat, vuggende master fra sejlbådene og den stille summen fra det hyggelige liv på havnepromenaden. På lune dage kan vores store udendørs terrasse, der ligger i umiddelbar forlængelse af restaurantens lokaler, tages i brug.

Vi er dygtige til at holde fester og kræser for alle detaljer. Vores lokaler er nyindrettede med et internationalt islæt. De bliver endnu flottere, når bordpynt, dekorationer og lys forvandler stedet til din personlige fest. Vi sørger for det hele og sikrer, at der er en rød tråd igennem hele dit arrangement.

Sammensæt menuen med vores dygtige team

Du er i kompetente hænder, når vi sammen planlægger menuen, der tager udgangspunkt i vores univers af tasting-menuer. Vi tilpasser retter og smage til dine ønsker, så dagens fest bliver en mundfuld af velsmag.

Den rigtige vin

En god middag kræver den rigtige vin. Vi sætter vinen, der komplementerer den gode smag. Fra første lette aperitif, der byder dine gæster velkommen, til de dybere smagsnoter, der komplementerer de valgte retter.

Vores vinkort er velassorteret, og vi kan opfylde de fleste ønsker.

Skal vi holde din fest?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste arrangement. Du kan ringe til os på tlf.:  33 21 88 88 eller skrive til os på e-mail kontakt@restaurant-nerd.dk.

Det siger vores gæster

​Fik en helt fantastisk 3-retters på NERD her til aften. Alt var veltilberedt med lækre smagssammensætninger! God vin og god service.


Rikke W.

Vi ringede for at høre om vi kunne hente 2 stjerne skud. 15 minutter senere var de færdige, vi tog dem med hjem og de smagte fantastisk


Gitte J.

Kom og besøg vores restaurant i Frederikshavn ud mod den flotte havn, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Vi har tastingmenuer, byens bedste burgere og friske fisk og skalddyr.

Kontaktoplysninger

NerD ApS

Søsportsvej 12, 9900 Frederikshavn

Find vej

Åbningstider​ 

Mandag - Tirsdag

Onsdag - Torsdag

Fredag - Lørdag

Søndag

qr nerd

12.00 - 21.00

12.00 - 21:00

12:00 - 22:00

12:00 - 21:00

Så send dem til os!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt